Te koop

Nieuw appartement met 2 slaapkamers vlakbij de zee in Costa Blanca, Torrevieja

€ 240000
Calle Dolores, 0000 Torrevieja
81 m²
2 slpks.

Nieuw appartement met 2 slaapkamers vlakbij de zee in Costa Blanca, Torrevieja.

De opstelling van de huizenblokken in het perceel biedt optimale uitzichten en maakt het mogelijk om een grote centrale mediterrane tuin van meer dan 10.000 m2 te creëren met 3 aparte zwembaden, wellness-, picknick-, fitness- en chill-outruimtes. Alles is met elkaar verbonden door voetpaden die geschikt zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen en kinderspeelplaatsen.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben grote zwembaden, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte en een zwembadlounge, allemaal gelegen in eenprivate, gesloten en beveiligde woonwijk op slechts 250 meter van de zee.

De appartementen op de eerste verdieping hebben grote terras tot 20 m2 plus een solarium voor privé gebruik.

Kom wonen in de buurt van de zee in een idyllische en duurzame omgeving, gekenmerkt door open ruimtes, natuur en architectonische harmonie.

Grote centrale mediterrane tuin, 3 grote zwembaden, verwarmd zwembad, kinderbad, lift voor alle woningen, fitnessruimte en buitenfitnessruimte, chill-outruimte, picknickplaats, conciërge en beveiliging, zeer grote en lichte terrassen en veranda's, bio-klimatologisch en mediterraans ontwerp, ondergrondse privéparkeerplaats, 40 min van de luchthavens van Alicante en Murcia.

Meer info?

Bel me op 0494 675 996

Of stuur een mailtje naar info@benjaminverkoopt.be